last_page Full This Page
home Home widgets Games Last Update android Apps Last Update
email Contact
menu
verified_user
accessibility Everyone 10+ update 2023-12-07 13:27:55

Download Stirile Pro TV

Stirile PRO TV sunt cea mai de incredere sursa de informatii din Romania

Site-ul Stirile PRO TV este cea mai de incredere sursa de informatii pentru romanii care cauta stiri, conform studiului Digital News Report 2023 realizat de Institutul Reuters al Universitatii din Oxford.

Noua aplicatie Stirile PRO TV este versiunea mobile a site-ului. Utilizatorii gasesc informatii si video de ultima ora despre tot ce se intampla in politica, societate, economie, educatie, sport si stiinta in Romania si in lume.

What is new in version 4.0.0

Noua versiune a aplicatiei vine cu imbunatatiri ale performantei tehnice si noi functionalitati atractive pentru telefon si tableta.

Utilizatorii pot urmari in aplicatie toate jurnalele Stirile PRO TV in direct, inclusiv cele de la ora 19.00, prezentate de Andreea Esca.

In plus, daca vor fi activate notificarile, utilizatorii aplicatiei vor afla primii atunci cand are loc un eveniment important.

stirile protv de azi stirile protv live stirile protv de azi ora 19 youtube stirile pro stirile pro tv online stirile protv chisinau stirile protv de azi ora 19 stirile pro tv romania stirile pro tv de azi ora 7 Share

2 visibility android Android 5.0
check_circle This Free You can get it cloud_download Download archive 0M